Aluepalaverin yhteenveto / tiedotus

Valvojat: Pertti, pressa, Chapter9

Vastaa Viestiin
Avatar
Zimi
Viestit: 225
Liittynyt: 12:22 08.11.2002.
Paikkakunta: Lieksa
Viesti:

Aluepalaverin yhteenveto / tiedotus

Viesti Kirjoittaja Zimi »

Morjens vaan kaikille!

Pidettiin aluepalaveri 16.02.2007, ilmoitus asiasta oli tällä foorumilla, valitettavasti ei ehtinyt lehteen enkä sairastuttuani voinut kutsua postitse jäsenille lähettämään.
Paikalle saapui kaikkiaaan 17 chapterin jäsentä, joten oli tieto kuitenkin kulkenut. Kiitos paikalle tulleille.

Palaverin tärkeimmäksi asiaksi muodostui, kuten arvata saattaa, pääralli Ilomantsissa. Koska aikaa tapahtumaan on vielä hyvin, käytiin yleiskeskustelua ja jaettiin joitakin tehtäviä.

Ilomantsin porukoille tuli selvitettäväksi teltan paikka, ja siihen liittyvät asiat (sähkö ym.) sekä Heikille viestin vieminen, että laittaisi paikkoja kuntoon ennen rallia (suihkut, saunat jne.)
Samoin paikallisille jäi mietittäväksi paraatireitti, koska heillä eniten paikallistuntemusta.

Lava jouduttaneen rakentamaan, sillä palaverissa esille tuotu idea Joensuun kaupungilla olevien valmiiden lavamodulien käytöstä kaatui siihen, että ralli on samana viikonloppuna kuin Ilosaari rock, lavat ovat siellä käytössä.

Tuomo (Karttunen) lupasi hoidella opasteet paikalleen rallia varten.

Jäsenistölle on heitetty pallo hyvien ja toteuskelpoisten kilpailujen aikaan samiseksi. Mika Kurki esitti mekaanista härkää ja mahdollisesti muita Chippewa ranch'iltä löytyviä juttuja. Lupasi selvittää asiaa.

Esitin, että ainakin Chapter 9:n jäsenistö kävisi perjantaina laskemassa seppeleen/kukkalaitteen Kekun haudalle, asia sai kannatusta, joten toteutettaneen.

Muutoin pääralli ei vielä tässä vaiheessa aiheuta suurempia toimenpiteitä. Aikanaan suurin työsarka tulee olemaan portilla, mutta asia saataneen hoidettua vapaaehtoistyöllä.

Muita palaverissa käsiteltyjä asioita: Kesäiset yhteisajelut/viikkoajelut, päätettiin että viikkoajeluiden /tapaamisten paikka on tulevana kesänä Jokiasema, Joensuun Hasaniemessä. Joka viikon keskiviikko ja kello 19.00 on aika, jolloin voi tulla kattelemaan onko muita paikalla ja mitä saadaan aikaiseksi. Tervetuloa! Aloitusajankohta päätetään kelien mukaan.

Esitin, että ne jotka eivät kuulu mihinkään kerhoon, tai vaikka kuuluisivatkin, voisivat ajella yhdessä HDCF:n chapter 9:n porukkana kesän pippaloihin. On kivempi ajella yhdessä ja jos tulee ongelmia ne on helpompi ratkoa jos ei tarte niitä yksiksensä ratkoa. Samoin jo eri ralleissa käyneet tietävät hyvät/parhaat reitit ja matkantekoa helpottavien esim. huoltamoiden sijainnin. Itse lupasin lähteä vetämään letkaa Norjan Arctic Fun'iin, tervetuloa mukaan.

Edelleen tuli puheeksi swappi tai rompetori, asiasta saatiin aikaan sellainen päätös, että järjestetään saunailta/kaljailta Jokiaseman saunalla. Kaikki joilla on myytävää tulevat paikalle mukanaan lista johon merkitty myytävät tavarat ja siinä saunomisen lomassa voi luoda yhteyden kaveriin jolla on se jota juuri sinä tarvitset. Tämän katsottiin olevan helpoin/yksinkertaisin tapa homma hoitaa.
Yritän järjestää saunan maaliskuun puoliväliin, 17.päivä on ensisijainen päivä, jos ei onnistu, niin joko viikkoa ennen tai jälkeen ko. päivämäärän.
Saunan maksu tapahtuu kolehdilla, joka kerätään paikanpäällä.

East Rock Bike Meet tullaan järjestämään kesäkuun alussa Huhmarissa, mukana järjestämässä myös chapterin jäseniä. Mika Kurki esitteli ko. tapahtumaa ja esitti, että sinne voisi tulla jeesaamaan pystykseen, muutoin he pyrkivät hoitamaan kaiken ostopalveluina joten ei tarvitse muutoin hommia pelätä.

Em. tapahtuman kokous/palaveri järjestetään 24.02.2007, klo 18.00 alkaen Kerubin kokoustilassa, Niskakadula, jos haluat kuulla asiasta enemmän mene edellä mainittuun paikkaan edellämainittuun aikaan!

Siinä tärkeimmät tällä erää, pidetään aluepalaveri tossa kevään mittaan, tarkempi ilmoitus ajankohdasta tulee tänne foorumille ja tod.näk. myös seuraavaan lehteen.
Hyvää kevään ja kesän odotusta kaikille, kyllä se sieltä tulee vaikka tällä hetkellä ei juuri siltä taas tunnukaan!

Zimi 8)
"May the force be with you"
Vastaa Viestiin