nyt valuu jo lahkeesta saappaaseen öljy

Kaikki ne tekniikka-aiheet jotka eivät sovi suoraan johonkin muuhun aihealueeseen.

Valvojat: Pertti, pressa

herra kani
Viestit: 12
Liittynyt: 09:18 29.08.2006.

nyt valuu jo lahkeesta saappaaseen öljy

Viesti Kirjoittaja herra kani »

ei oikein toi lontoo taivu tarpeeksi hyvin,että olis tajunnut affen sivuista jotain.täytyy tutkia manuaalia, mutta vinkkejäkin otetaan vastaan.
Avatar
Sepixlh
Viestit: 4218
Liittynyt: 08:26 22.04.2002.
Paikkakunta: Paimio
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Sepixlh »

Eli vapaasti Affea lainaten, tarkista että se pinion-ratas on oikeinpäin siellä akselin päässä. Jos rattaan laittaa väärinpäin ajoitusta ei saa kohdalleen.
Oikea asento on ilmeisesti se viistetty puoli kampiakselia kohti ja "sileäpuoli" ulospäin :?

Niin herra-kani tuossa kun avaat kirjoittamasi viestin niin painat EDIT nappia ja pystyt muokkaamaan jo kirjoitettua viestiäsi. ettei tarvitse aloittaa aina uutta aihetta tai jos asiayhteys muuttuu painat vain viestiketjun post reply nappia
muistaakseni pumpun ajoitus on sama 57-76 Pertti voinee varmistaa
You live more in 5 minutes on a bike like this going flatout, than some people live in a lifetime.
-Burt Munro
Avatar
Iron
Viestit: 52
Liittynyt: 16:04 14.07.2003.
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Iron »

Laiska kun on, niin ei viitsi hakua käyttää, mutta eikös jollakin auttanut, kun huohotinputkia muutettiin suuremmiksi. Pääsee hönkimään reippaammin...
Avatar
affe
Viestit: 1676
Liittynyt: 14:32 17.04.2002.
Paikkakunta: Ruutana
Viesti:

Viesti Kirjoittaja affe »

Sepixlh kirjoitti:Eli vapaasti Affea lainaten, tarkista että se pinion-ratas on oikeinpäin siellä akselin päässä. Jos rattaan laittaa väärinpäin ajoitusta ei saa kohdalleen.
Oikea asento on ilmeisesti se viistetty puoli kampiakselia kohti ja "sileäpuoli" ulospäin :?
Jos se ratas on väärin päin menee se ajoitusmerkki puoli hammasta sivuun mutta se ei vielä pitäisi mitenkään radikaalisti ongelmia tuoda. Tai ainaskaan mulla sen korjaaminen ei korjannut öljyntuloa. Näyttää siltä että mulla tulee enska/laatikkoöljyt ulos jostain startin seutuvilta, selvitys kesken...
Onko se työntänyt sitä öljyä koko ajan, vai alkoiko se itsestään? Jos ongelmaa on ollut kaiken aikaa niin olisiko mahdollista että se pumppu olisi kokonaan ajoittamatta? Se jo varmasti aiheuttaa ongelmia niin kuin Pertti mainitsi.

Affe
vot
Viestit: 121
Liittynyt: 21:38 22.11.2005.
Paikkakunta: iitti

Viesti Kirjoittaja vot »

kans lensi öljyy startin juuresta, vika oli et solenoidin kiinnityksen alle tuleva levy on liian ohut pari rikkaa alle ja solenoidin sai siten suoraan, ei valskaa enää.vm-80 (kans tulee öljyy pihalle nostajien juuresta täytys varmaan kasata tiiviste liiman kans?)
Vastaa Viestiin