2001 FXST 4-6 deg T-kappale

Kaikki ne tekniikka-aiheet jotka eivät sovi suoraan johonkin muuhun aihealueeseen.

Valvojat: Pertti, pressa

pihalla

mikä

Viesti Kirjoittaja pihalla »

Anteeksi vähäiset tietoni, mutta siis mikä on EMPY ja mistä sellaisen jäsenkirjan saa :?: Etujätön kyllä tunnen, negatiivisenkin.
Ode

Jätöt ym...

Viesti Kirjoittaja Ode »

Kiitti Santtu vinkeistä! Oli ihan hyvä artikkeli toi Bajahillin moponohjaukseen ja geometriaan liittyvä höpinä... tuli palautettua tekun fyssantunteja mieleen :wink:
PS. sun weppisivut on toimivat... ja pojillas on makeet nimet, etenkin toi Otso (sattuu olemaan kaima) :D
Hn

Viesti Kirjoittaja Hn »

Joo, voisko Mr MP-Geometrikko puhua selkokieltä nokkeluuksien sijaan.
Avatar
santtu
Viestit: 837
Liittynyt: 16:08 08.05.2002.
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Viesti Kirjoittaja santtu »

EMPY:n jäsenkirjan omaa jokainen tätä itse lukeva motoristi. Ko. jäsenkirjan voi saada ja myöhemmin menetää vain kerran. 100% varmuudella jäsenkirjasta joutuu joskus luopumaan. Jäsenkirjan saamista pidetään sosiaalisesti positiivisena tapahtumana ja kirjan haltija on itse läsnä ja voi jopa nauttia tilaisuudesta. Menetystilaisuudessa on paikalla sukua ja kavereita runsaanaisesti, yleensä myös jäsenkirjan edesmennyt haltija on paikalla mutta ei nauti tilaisuudesta. EMPY jäsenkirja on jokaisella moottoripyöräilijällä automaattisesti ja jokainen motoristi pitää ko. jäsenkirjasta myös mielellään kiinni. EMPY on motoristislangia ja yleisesti (Suomessa) tunnettu termi, Elävien Moottoripyöräilijöiden Yhdistys.
Vastaa Viestiin