2014 Dyna streetbob meinaa tukehtua kylmänä

Kaikki ne tekniikka-aiheet jotka eivät sovi suoraan johonkin muuhun aihealueeseen.

Valvojat: Pertti, pressa

DonAqua
Viestit: 2
Liittynyt: 14:58 04.03.2024.

2014 Dyna streetbob meinaa tukehtua kylmänä

Viesti Kirjoittaja DonAqua »

Moro,

Oisko ideoita mistä lähteä tätä otsikon mukaista ominaisuutta selvittämään. Laite siis -14vm dyna streetbob ja oireena käynnistyksen ja hetken joutukäynnin jälkeen liikkeelle lähdössä meinaa koko pyörä sammua ja ikäänkuin tukehtuisi. Hetken ajelun jälkeen ei minkäänlaisia oireilua. Perimätiedon mukaan ei muuta palikkaa ole vaihdettu kuin Cobran putki.
Mietin tulppien vaihtoa mutta käynnistyy kuitenkin aikalailla normaalisti niin liekkö siitä vaihdosta hyötyä, vai saako kone liikaa soppaa syystä x.

Koitin etsiä vastaavia tapauksia mutta ei sattunut silmään ruiskuvehkeistä kertovia otsikoita.
Avatar
UrpoTJ
Viestit: 1611
Liittynyt: 20:14 14.11.2010.
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: 2014 Dyna streetbob meinaa tukehtua kylmänä

Viesti Kirjoittaja UrpoTJ »

Voi olla joku kovinkin monimutkainen juttu, tai voi olla yksinkertainenkin, vaikea arvata. VIkakoodeja ei ole, olet sen varmaan tarkastanut? Jos antaisi sammua tai siis sammuisi niin siitähän voisi tulla vikakoodi? Jos on tulpat olleet kauan käytössä niin ne kyllä vaihtaisin, on niin helppo koe jos on tulppakauppa lähellä. Ilmanputsarikaan ei varmaan niin tukkoon normikäytössä mene että sen ahdistus voisi olla syynä. Koskahan se on putsattu? Ja se ahdistaisi varmaan lämpimänä ja suuremmilla kierroksilla vielä enemmän. Sitten alkaakin monimutkaisemmat ECU-, anturi- ym. arvuuttelut...

Ja tuo liittyy kesäkäyttöön? Minullakin nuo meinaa joskus sammua tyhjäkäynnillä viileillä tai kylmillä ilmoilla, liekö öljyt niin jäykkänä. Erityisesti Buellini on kylmäkävijänä huono, olen ajatellut että se on ominaisuus...
DonAqua
Viestit: 2
Liittynyt: 14:58 04.03.2024.

Re: 2014 Dyna streetbob meinaa tukehtua kylmänä

Viesti Kirjoittaja DonAqua »

Juu ei anna mitään vikakoodia, edes sammumisen jälkeen. Ilmanputsaria siistin viime keväänä, ei se silloinkaan vaikuttanut kovinkaan likaiselle.
Täytynee koittaa tulppajumppaa ennenkuin vie osaavammalle tohtorille.
Avatar
Kiwi
Viestit: 2159
Liittynyt: 22:09 18.01.2010.
Paikkakunta: Seinäjoki
Viesti:

Re: 2014 Dyna streetbob meinaa tukehtua kylmänä

Viesti Kirjoittaja Kiwi »

Uskoisin ettei liikaa saa vaan ennemmin liian vähän, jos kerran ei muuta ole tehty kuin putket vaihdettu. Kynttilät näissä on melko vaaleat jo tehtaalta.
Pertti
Viestit: 5950
Liittynyt: 21:11 28.09.2004.
Paikkakunta: Lapua
Viesti:

Re: 2014 Dyna streetbob meinaa tukehtua kylmänä

Viesti Kirjoittaja Pertti »

Imuvuoto voi tehdä tyhjäkäyntiongelmia.
Sitten voi olla viallinen moottorin lämpötila-anturi, joka luulee, että moottori on lämmin ja lisäruiskutus jää liian aikaisin pois.
moderattori

Romu rauhoittaa!
Vastaa Viestiin