Mikä pyörä talvitreeniin- kylmä ei kauhista

Keskustelualue H-D harrastajille

Valvojat: Pertti, pressa

JLK
Viestit: 11
Liittynyt: 12:17 12.05.2013.
Viesti:

Re: Mikä pyörä talvitreeniin- kylmä ei kauhista

Viesti Kirjoittaja JLK »

Hyvä peli talviajoon on kenties tuo KTM Freeride tai vastaava nelitahtienska. 250 tai 350 niin ei väliä enskanopeukisissa maastossa. Kaksitahtisilla ajaminen on hieman erilaista ja "haastavampaa". Rauhallisesti alkuun ja Jyskyltä kannattaa kysyä jos pyöriä myynnissä. Safaripyörät ja treenipyörät on hyvin huollettuja. Ihan HD-hommaan tämä ei liity mutta ajotreenaamiseen kyllä ja sehän on hyvä. Se treenaminen.
konetipu
Viestit: 10
Liittynyt: 10:20 10.07.2018.
Viesti:

Re: Mikä pyörä talvitreeniin- kylmä ei kauhista

Viesti Kirjoittaja konetipu »

Homma etenee - meen Jyskylle Riksuun KTM Freeridea testaan reilun vkon päästä. Eiköhän se avaa vähän tota enskamaailmaa kun vielä opetuksen kera. Kun toi into päästä ajaan talvellakin ja oppia on niin kova. Katsotaan sit mitä ton kokeilun jälkeen selittelen.
Avatar
Kiwi
Viestit: 2159
Liittynyt: 22:09 18.01.2010.
Paikkakunta: Seinäjoki
Viesti:

Re: Mikä pyörä talvitreeniin- kylmä ei kauhista

Viesti Kirjoittaja Kiwi »

Hyvä pyörä talvitreeniin on polkupyörä. Kevyt ja helppo käsitellä, levyjarruilla suht turvallinen. Hyvätkin nastarenkaat on halpoja ja kakspyöräisellä ajoon tulee varmuutta. Kuntokin kasvaa.

Jos ihan pakko on mopolla päästä ajamaan niin joku 250 Virago vois olla ihan hyvä vaihtoehto. Tai Gakivan valmistama H-D satapiikki. Ehkä hankalinta löytää nastarengasta Yamahan vanteelle, ellei auton rengasta laita taakse?
Vastaa Viestiin