H-DCF -kerhon jäsenille alennusta POP Vakuutuksen vakuutuksista!

Ilmoitusalue yrityksille jotka ovat ostaneet mainostilaa Harrika-lehdestä

Valvojat: Pertti, pressa

POP Vakuutus
Viestit: 2
Liittynyt: 09:39 07.04.2017.

H-DCF -kerhon jäsenille alennusta POP Vakuutuksen vakuutuksista!

Viesti Kirjoittaja POP Vakuutus »

Kerhon jäsenet saavat nyt uusista vakuutuksista 25 euron alennuksen käyttämällä koodia HDCFIN. Alennuksen saa jokaisesta uudesta vapaaehtoisesta vakuutuksesta, pois lukien liikennevakuutus, määräaikainen matkavakuutus ja jo alkaneet vakuutussopimukset.

POP Vakuutukselta saat moottoripyörällesi kattavan vakuutuskokonaisuuden. Tarjoamme moottoripyörille S- ja L-kaskoa. S-kasko sopii erityisesti vanhemmalle moottoripyörälle. Se korvaa esimerkiksi moottoripyöräsi varkauden tai siihen kohdistuneen ilkivallan aiheuttamat vahingot.

Uudelle tai uudehkolle moottoripyörälle suosittelemme kattavaa L-kaskoa, joka korvaa muun muassa kolarin tai tieltä suistumisen aiheuttamat vahingot. L-kasko kattaa lisäksi kaiken sen mitä S-kaskokin kattaa. Tutustu moottoripyörävakuutuksiimme lisää tästä.

Kartoita vakuutusturvasi tilanne

Moottoripyörävakuutuksen lisäksi saat hyödynnettyä alennuksen myös muista POP Vakuutuksen uusista vapaaehtoisista vakuutuksista. Milloin viimeksi tarkistit, päivitit tai kilpailutit vakuutusturvasi? Nyt se kannattaa!

Ovatko esimerkiksi perheesi matka- ja tapaturmavakuutukset ajan tasalla? Matkavakuutus on hyvä olla, jos kesällä on tiedossa vaikka moottoripyöräreissu Eurooppaan.

Meillä hoidat vakuutusasioitasi, kuten rekisteröinnin ja turvamuutokset, kätevästi suoraan verkossa Oma Palvelun kautta. Lisäksi kun vahinko sattuu, on turvanasi vuorokauden ympäri POP Vahinkoapu 24h.

Vakuutusalennuksista kerätyt rahat kerhon käyttöön

Alennuksista kertyneet rahat käytetään Harley-Davidson Club Finlandin jäsenten eduksi. Sen lisäksi, että saat siis jo itse alennusta vakuutuksista, hyötyy siitä myös moottoripyöräkerhosi!

Tutustu vakuutuksiimme tästä ja hyödynnä alennus!

Alennuksen saat hyödynnettyä myös puhelimitse. Myyntipalvelumme palvelee arkisin klo 8-18 numerosta 010 3910 392.

Kuva
Lukittu