Jotain jalkaan...puutsitko?

Keskustelualue H-D harrastajille

Valvojat: Pertti, pressa

Avatar
JKKo
Viestit: 1731
Liittynyt: 09:42 07.05.2002.
Paikkakunta: Helsinki

Re: Jotain jalkaan...puutsitko?

Viesti Kirjoittaja JKKo »

100% noille nykyaikaisille "kalvokengille" ja mitä lie muuta ainetta ovatkaan. Kaiken mp kauden ulkopuolen matkustan Bootfactoryn, Sendran, Sarrian bootseilla ja Bootfactoryn spittareilla ja tosiasia on että loskakauteen tarttee aika monet että edelliset ehtii PUHALTAA kuivaksi. Ei siis sovellu telttamatkoille ja perättäisiin sadepäiviin nämä. Muuten hyviä ovat BF kengät. Just valmistuivat tilausspittarit (1/2 vuodessa).
'91 883/1200/turbo 2001=>
'09 Street Bob 2009=>
Avatar
hdlate
Viestit: 555
Liittynyt: 21:52 09.06.2010.
Paikkakunta: etelä-pohojammaa
Viesti:

Re: Jotain jalkaan...puutsitko?

Viesti Kirjoittaja hdlate »

Kymmenen vuotta menty bootfactoryn bikereillä melkein kesät talvet. Kerran on uudet pohjat laitettu. Muistaa pitää jalat tapeilla mutkissa, niin ei tarvii pohjatakkaan joka vuosi :wink: . Tallipoika valjasrasvaa reilusti pintaan sillointällöin, ja muistaa pitää pohjat hyväs pinnas, niin ei tartte ikinä ostaa kenkiä.
-90 FXR Super Glide
Avatar
ShoGun
Viestit: 88
Liittynyt: 16:24 22.09.2011.
Paikkakunta: Ulvila
Viesti:

Re: Jotain jalkaan...puutsitko?

Viesti Kirjoittaja ShoGun »

Boot Factoryn mittatilausbikerit täälläkin käytössä ja vuodesta 2004 niillä on tarvottu kuumimpia sandaalikelejä lukuun ottamatta ympäri vuoden ja vuodesta 2011 asti ajettu myös prätkällä. Muuta huoltoa ei ole suutarin toimesta tarvinnut tehdä kuin vuosittainen korkolappujen vaihto ja viime vuonna piti vähän saumoja tikkailla uudelleen. Omatoimiseen huoltoon olen käyttänyt Meindlin vaelluskenkiin tarkoitettua kyllästettä ja jotain taviskaupasta saatavaa väritöntä kenkärasvaa, ja hyvin on pysynyt vedet kengän ulkopuolella. Jossain suht lähitulevaisuudessa varmaan pitää viedä Pekalle niiden kumipohjien vaihtoon, mutta ehkäpä vielä tämän vuoden pärjaa ilmankin.
HD Dyna Street Bob -10
jutaharri
Viestit: 902
Liittynyt: 00:30 21.05.2005.
Paikkakunta: vaasa
Viesti:

Re: Jotain jalkaan...puutsitko?

Viesti Kirjoittaja jutaharri »

Viime kesä ajelin Jalaksen maihareilla, jotka melkein piti vettä todella rankassa ukkoskuurossa. Mutta nöyrtyi nekin, kantapään kohdalla tuntui pieni puro, 20:n kilsan jälkeen, kaatosateessa.
Avatar
Mopo-Ukko
Viestit: 228
Liittynyt: 20:10 14.09.2003.
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Jotain jalkaan...puutsitko?

Viesti Kirjoittaja Mopo-Ukko »

Jalaksen taistelijan kengät,valjasrasvalla kunnolla kyllästetyt,pitävät vettä yllättävän pitkään ja niillä on jopa hyvä kävellä
FXSTI -06
Avatar
cheva
Viestit: 7
Liittynyt: 23:19 16.03.2015.
Paikkakunta: Orimattila
Viesti:

Re: Jotain jalkaan...puutsitko?

Viesti Kirjoittaja cheva »

Nonnii. Tuli käytyä kuun alussa American Car -show´ssa ja sen verran oli mallasta nupissa, ettei kipu ja köyhyys tuntunut...ja ostaa pärräytin cobra2:set!
Siellä kokeillessa kenkä tuntui ihan hyvältä jalkaan mutta kotona sitten, huurujen hälvettyä, huomasin että vähän on kapean oloiset meikäläisen lättäjalkaan.
Hätä ei kuitenkaan ollut tämän näköinen, vaan ohjeitten mukaan kosteaa villasukkaa jalkaan ja pari tunnin tepastelusessiota niin...avot. Ohuella sukalla ei enää ahista :D .
Ajamaan en ole vielä näillä päässyt mutta eiköhän piakkoin...
Avatar
Joe Cool
Viestit: 5900
Liittynyt: 01:26 14.08.2006.
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Jotain jalkaan...puutsitko?

Viesti Kirjoittaja Joe Cool »

cheva kirjoitti: vähän on kapean oloiset meikäläisen lättäjalkaan.
Hätä ei kuitenkaan ollut tämän näköinen, vaan ohjeitten mukaan kosteaa villasukkaa jalkaan ja pari tunnin tepastelusessiota niin...avot. Ohuella sukalla ei enää ahista :D
Varmasti hyvä valinta. Ja hienoa kun jaoit tuollaisen konstin niiden sovittamiseksi.

Itsellänikin ovat nimenomaan nuo Cobra2:t olleet ajobootseina, nyt jo 12 kausi starttasi liikkeelle. Bootsit ovat muotoutuneet matkan varrella koko ajan paremmiksi ja varmaan aavistuksen venyneetkin, koska nyt mahtuu jo hiukan paksumpi ja lämpimämpi sukka sisään.
Joe Cool Has Left The Building 8) - Joella on vasemmanpuoleinen rakennus :mrgreen:
haamu
Viestit: 28
Liittynyt: 10:08 23.09.2008.
Paikkakunta: Rajamäki
Viesti:

Re: Jotain jalkaan...puutsitko?

Viesti Kirjoittaja haamu »

Bootsit ku bootsit, nyt on jotkut Yokon sellaset, edelliset oli sweepin, ne oli hyvät, mutta pohjat irtos. Muuten piti vettä, mutta ku se vesi kiipes vartta pitkin ylös, ja liriliri sisään! Yokot testaamatta sateessa (kaato) mutta siperia opetti että lahkeensuut jesarilla kiinni. Kattoo sit että pitääkö ne vodaa. Valjasrasvalla voitelen khyl ne.
A vot sano..................
Avatar
jorgegoodman
Viestit: 369
Liittynyt: 18:37 11.06.2011.
Paikkakunta: Etelä-Pohjanmaa
Viesti:

Re: Jotain jalkaan...puutsitko?

Viesti Kirjoittaja jorgegoodman »

Kirpparilta löysin lähes käyttämättömät Sievi Solid turvakengät, hyvät ajokengät ja mikä tärkeintä niin maksoi vain 5e :lol: Oikein kun mietin että mitä ajovarusteita olen uutena ostanut niin vain kypärä on tullut uutena hankittua, muut kaikki käytettynä, aivan turhaa alkaa rahoja haaskaamaan älyttömän kalliisiin kamoihin.

Nyt olisi hakusessa Bandit Jet avopotta, mutta eipä ole tarjottu vielä yhtäkään pottaa? :(
Avatar
cheva
Viestit: 7
Liittynyt: 23:19 16.03.2015.
Paikkakunta: Orimattila
Viesti:

Re: Jotain jalkaan...puutsitko?

Viesti Kirjoittaja cheva »

Kiitoksia kaikille hyvistä vinkeistä.
Nyt on cobrat venytetty ja vanutettu jalkaan sopiviksi ja testattu ajokäytössä. Hienosti toimii! Nyt ei tarvitse erikseen miettiä jalan siirtämistä vaihdevivulla :).
Tuli sitten vielä vietettyä puoli tuntia "Höylä" Soikkelina...saapasrenki valmistui ja nyt irtoaa kenkä jalasta kuin ajatus :D
Kuva
Avatar
Marshal
Viestit: 234
Liittynyt: 00:37 03.02.2013.

Re: Jotain jalkaan...puutsitko?

Viesti Kirjoittaja Marshal »

cheva kirjoitti: Tuli sitten vielä vietettyä puoli tuntia "Höylä" Soikkelina...saapasrenki valmistui ja nyt irtoaa kenkä jalasta kuin ajatus :D
https://www.youtube.com/watch?v=JEunK3mf5y8
HD Softail Springer 1996, 3" BDL-EVO9S
Vastaa Viestiin