EastRockBikeMeet, chapterin yhteenkerääntyminen

Valvojat: Pertti, pressa, Chapter9

Vastaa Viestiin
Avatar
Zimi
Viestit: 225
Liittynyt: 12:22 08.11.2002.
Paikkakunta: Lieksa
Viesti:

EastRockBikeMeet, chapterin yhteenkerääntyminen

Viesti Kirjoittaja Zimi »

Terve vaan,

kuten on ollut puhetta, ei omaa rallia (ainakaan tänä kesänä) pidetä.
Koska näin päätettiin, niin esille tuli ajatus chapterin kerääntymisestä alueellamme olevaan East Rock Bike Meet' issä. Katotaan kuinka chapterin yhteen kerääntyminen onnistuu..seuratkaa ilmoittelua tällä kanavalla.

Nyt asia on saatu "neuvoteltua", siksi lainausmerkeissä että vastapuolena tutut henkilöt, joten ei tarvinnut vääntää tai kääntää, homma onnistui helposti.

Ensinnäkin, HDCF:n jäsenet (siis kaikki, ei vain chapter 9) pääsevät sisään, näyttämällä voimassa olevan jäsenkortin, hintaan 25?. Tällä saa sen kaiken mitä tapahtuma sisällään pitää, ja tapahtumaa riittää.. (käykee kahtomassa kuvvii: http://www.eastrockbikemeet.com" onclick="window.open(this.href);return false;)

Oman alueen jäsenet, teillä on mahdollisuus päästä kokemaan myös tämä spektaakkeli ilmaiseksi!!
Ai kuinka, no osallistumalla pystytys talkoisiin, keskiviikkona 9.6. klo 08.00 alkaen. Kokoontuminen Huhmariin tuohon aikaan. Ettei olis liian huono tarjous niin pannaan vielä ruuat päälle. Jos/kun/haluat osallistua talkoisiin, niin ilmoita seuraavaan osoitteeseen, 6.6. mennessä tulosi: eastrockbikemeet@gmail.com , järjestäjät osaavat täten varata tarpeeksi ruokaa, kiitos.
(saapi pitemmältäkin talkoisiin osallistua, mutta ajattelin et on helpompi osallistua tästä lähialueelta)

Zimi 8)
"May the force be with you"
Vastaa Viestiin