VARATKAA TILAA KALENTERIIN, CHAPTERIN AJOKAUDEN PÄÄTTÄJÄISET

Valvojat: Pertti, pressa, Chapter9

Vastaa Viestiin
Avatar
Zimi
Viestit: 225
Liittynyt: 12:22 08.11.2002.
Paikkakunta: Lieksa
Viesti:

VARATKAA TILAA KALENTERIIN, CHAPTERIN AJOKAUDEN PÄÄTTÄJÄISET

Viesti Kirjoittaja Zimi »

Terve vaan terve,
nyt sit kalenteriin ylös (ja jos siinä on jo jotaki muuta se pois, heti :twisted: ) 24.- 25.10.2009!!

Tuona viikonloppuna pidetään häpterin omat ajokauden päättäjäiset. Tuollaista tapahtumaa on kyselty ja nyt se on lähes valmiiksi neuvoteltu. Muutamasta paikasta aloitin ja nyt on jäljellä yksi, joka on enää loppusilausta vailla valmis ottamaan meidät vastaan.

Jos mitään yllättävää ei satu niin paikkana tulee olemaan Ruunaalla sijaitseva Raunin tupa.
Olen neuvotellut meille savusaunan, nykyään niin chick ja in olevan "pyykkipaljun" ja ruuan sekä majoituksen. Aamiainenkin on saatavilla su aamuna ,tai vähän myöhemmin.
Siellä löytyy 17 sänkyä, eli nopeimmat saavat varattua itselleen LAKANOILLA PEDATUN sängyn. (Itse en ota sänkyä, vaan nukun omalla patjalla ja makarissa)

Tarkka hinta on vielä neuvottelun alla, siksi en ala siitä tässä sen tarkemmin puhumaan. Sen voin kertoa että ruuan hinnaksi on sovittu 15?, ruokana Karjalaisille sopiva Karjalan paisti.( jota kuulemma riittää, ei jää kukaan nälkäiseksi, seisovasta pöydästä, kaikkine lisukkeineen, juomineen(ei alkoholi) ja jälkkärillä), aamiainen 7? (yritän vielä saada sitä vielä alemmaksi). Yötä olevat maksavat 20?, tää sisältää 17 ensimmäiselle unet lakanoiden välissä, muut saavat ettiä paikkansa lattioilta, kuten itsekin teen. Eli paikalle voi tulla illaksi rupattelemaan ja syömään, ei oo pakko jäädä yöksi. Voi myös saunoa ja syödä, tai vain saunoa.. eli vaihtoehtoja löytyy.

Ruuat maksetaan paikanpäällä ja aamiaisen haluavat pitää tietää tarkalleen ennakkoon, jotta Rauni osaa varata oikean määrän aamiaista.

En ala vielä tämän tarkemmin asiaa selvittämään, kun kaikki on sata varmaa tulee lisää tietoa.
Zimi 8)
"May the force be with you"
Vastaa Viestiin