Varoitus - JMC takahaarukat

Keskustelualue H-D harrastajille

Valvojat: Pertti, pressa

hemuli
Viestit: 9995
Liittynyt: 13:25 20.04.2002.
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Varoitus - JMC takahaarukat

Viesti Kirjoittaja hemuli »

JMC on tunnettu englantilainen takahaarukoiden valmistaja jonka tuotteita on nähty vuosia erimerkkisissä rakennetuissa pyörissä.

Tilasin itsekin sellaisen omaan FXR:ääni suoraan tehtaalta ja jäin innolla odottamaan sen saapumista, tehdas ilmoitti tilausta tehdessäni toimitusajaksi 10 viikkoa - nykyään arvio on 12. Olen hyvin kärsivällinen luonne mutta koska tiedän että kaikki meistä eivät ole yhtä pitkämielisiä niin varoituksen sana - välttäkää kyseistä firmaa. Jos haluatte JMC:n swingin niin ostakaa se joltain tukkurilta jolla se on varastossa, älkää tilatko suoraan tehtaalta vaikka he kyllä myyvätkin yksityisille ja tilaaminen on tehty todella helpoksi.

Tein edellä mainitun tilaukseni neljäs päivä huhtikuuta enkä ole tähän päivään mennessä saanut valmista tuotetta. Sähköposteihin saa vastauksen ehkä joka viides kerta ja aina vaan sanotaan että ei ole vielä valmista.

Pikainen googletus kertoo että samankaltaisia ongelmia on ko. firman kanssa ollut ympäri maailmaa - toimitusajat venyvät kohtuuttomiksi. Kuulinpa eräästä suomalaisesta pyörästä joka odotti omaa haarukkaansa vuoden päivät.

Tämä ei ole tarkoitettu itkuvirreksi vaan pelkästään varoitukseksi muille.
koponen
Viestit: 52
Liittynyt: 12:58 30.06.2004.
Paikkakunta: Ylöjärvi

Viesti Kirjoittaja koponen »

Jep kokemusta on. Lukuisia sähköposteja / kyselyjä tilauksen suhteen. (haarukka maksettiin etukäteen) Välillä oli tilaukset kadonnut, välillä oli kiilloitusta vaille valmis, no kiilloitusmies ottanut kuulemma loparit ja pari viikkoa vielä menisi.. tää on kyllä paras, seuraavaksi tuli viesti, että mites ne sun haarukan mitat... eli ei oltu edes aloitettu. Sit useiden viikkojen hiljaisuus, ja ilmoittivat että on lähtenyt Suomeen. Ajettelin että sanovat seuraavaksi, että UPS hävittänyt paketin, no mutta parinpäivän päästä olikin paketti oven takana. Paketti auki ja haarukka juuri sellaisena kuin pitikin olla. Laatu / työnjälki 10+. Pahoittelivat viivästystä ja lupasivat seuraavasta haarukasta -50% alea. No tässä yksi päivä lähettelin meiliä, että jos ottaisin sen alehaarukan... eipä ole kuulunut mitään.

Tää on vielä parempi tilasin The Tank Shopista Flat Track kitin neljä vuotta sitten ,eikä vieläkään ole tullut!

Meinasin jo varata lentoliput ja lähteä paikanpäälle :twisted:

Kyllä maailmalta tilaaminen on välilä mukavaa.. jännitys kerroin on kyllä kohdallaan, että tuleeko maksettu paketti.
kaks pyörää ja kaks sylinterii
Avatar
Walde
Viestit: 533
Liittynyt: 21:47 26.07.2005.
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Walde »

Kannattaa aina käyttää paypalia maksuihin, jos vaan mahdollista. Eli Paypal toimii luottokorttimaksun välittäjänä ja on ihan ehdoton ulkomaisten nettikauppiaiden kanssa. Itse ainakin sain rahat takaisin heti, kun tein valituksen eräästä tavaran toimittajasta jenkeissä. Ei tarvinnu kuin sähköposti lähettää ja rahat palautu samantien tilille.
If U can't stand the heat, stay out of the kitchen
Avatar
j
Viestit: 111
Liittynyt: 00:51 02.08.2005.
Paikkakunta: Sivummalla
Viesti:

Viesti Kirjoittaja j »

Haa...luulin että olen ainoa ansaan mennyt!

Itse tilasin kyseisestä puljusta swingin viime maaliskuussa ja myös useiden puheluiden / sähköpostien jälkeen saivat rustattua sen valmiiksi pari viikkoa sitten. Stephen kehui puhelimessa että oli justiinsa pistänyt sen tuleen upsilla.
Aika harmihan siitä tuli ettei ole ollut minkäänlaista takahaarukkaa lähes vuoteen, mutta kiltisti odottelin pakettia tämän pari viikkoa ja tänään aloin tiedustelemaan asiaa upsilta. Kuinka ollakkaan kyseinen firma olikin hukannut mun paketin. Ei ole edes poistunut Brittein saarilta - lieneekö joku varastomies saanut shoveliinsa uuden haarukan!
Jos ei olisi selkäruoto liian kurjassa kunnossa, niin viimeistään tässä vaiheessa olisi aika värkkäillä lapiopäästä jäykkäperäinen.

8O j

Ai niin - se Stephen muuten lukee saamansa sähköpostit vaikkei juurikaan vaivaudu vastaamaan niihin, jos satut tiedustelemaan miksi 10 viikkoa onkin venynyt 8 kuukauteen.
JiiHoo
Viestit: 41
Liittynyt: 03:20 15.03.2005.

Viesti Kirjoittaja JiiHoo »

Kuullostaa tutulta, ite odottelin 38 viikkoa :evil: Tuli kuitenkin lopulta. mutta piti lakimiehellä uhata. :evil: Itse tuotteessa ei mitään vikaa, siistin näköstä jälkeä.

Meinasin tähän kirjoittaa mitä tolle Stevelle pitäis tehdä mutta kun nettiuhkauksia valvotaan nykyään tiukasti ...:lol:
Viimeksi muokannut JiiHoo, 21:42 17.11.2008.. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
hemuli
Viestit: 9995
Liittynyt: 13:25 20.04.2002.
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja hemuli »

En siis ollutkaan ainoa :evil: ... Tuosta 50% alehaarukasta olen itsekin kuullut, ettei vaan sama trumpanomistaja?

Joo, Stephen lukee sähköpostit ja väitti vielä vastanneensakin kaikkiin. Kumma kyllä ei ole tänne asti tullut.

Kyllä ulkomaankaupan maksutavat ovat tulleet tutuiksi, paypalillakin on sitten muistaakseni 60 päivän rajoitus sen suhteen kuinka pitkään voit rahojasi karhuta takaisin. Tässä tapauksessa on kuitenkin sellainen tilanne että HALUAN tuon haarukan - enkä sitä paitsi ole kuullut kenenkään loppupelissä jääneen ilman vaikka on kestänytkin kohtuuttoman kauan.

Täytyy varmaan ruveta vähän vittumaisempaan sävyyn postittelemaan...
Avatar
Elvis
Viestit: 336
Liittynyt: 20:57 05.03.2005.

Viesti Kirjoittaja Elvis »

Kuin mää ny muistaisin, että Loimaalla oli hyllyssä JMC:n swingi. Sitä en kyllä muista, että oliko se Sproran, FXR:n vain Dynan. :oops:
FXSTS 1992
JiiHoo
Viestit: 41
Liittynyt: 03:20 15.03.2005.

Viesti Kirjoittaja JiiHoo »

Elvis kirjoitti:Kuin mää ny muistaisin, että Loimaalla oli hyllyssä JMC:n swingi. Sitä en kyllä muista, että oliko se Sproran, FXR:n vain Dynan. :oops:
Joku vajaa vuos sitten oli ainakin Dynan, lienee kyse samasta haarukasta?
koponen
Viestit: 52
Liittynyt: 12:58 30.06.2004.
Paikkakunta: Ylöjärvi

Viesti Kirjoittaja koponen »

briteillä ei hirveästi ole vielä Pay pal systeemejä, harvalla kun on edes toimivat nettisivut..

Hemuli, Joo meillä oli joskus juttua jmc haarukoista, oisko ollut bike expossa.
kaks pyörää ja kaks sylinterii
hemuli
Viestit: 9995
Liittynyt: 13:25 20.04.2002.
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja hemuli »

No niin, lähti vähän suorasanaisempi sähköposti Stephenille. Katsotaan mitä käy. Onhan tuollainen bisnes vähintäänkin outoa - siellä todennäköisesti hitsataan jotain Gixerin swingejä sarjassa ja satunnaiset Harrikat jää odottamaan aikaa parempaa. Kyllä niille raha kuitenkin kelpasi etukäteen.

Ei nimittäin hyvältä vaikuta jos yhden iltapäivän aikana ilmoittautuu jo kolme kohtalotoveria näinkin pieneltä markkina-alueelta kuin Suomi on.
Avatar
Elvis
Viestit: 336
Liittynyt: 20:57 05.03.2005.

Viesti Kirjoittaja Elvis »

JiiHoo kirjoitti:Joku vajaa vuos sitten oli ainakin Dynan, lienee kyse samasta haarukasta?
Jees, näin mää uskon.
FXSTS 1992
JON
Viestit: 1003
Liittynyt: 10:41 17.05.2003.

Viesti Kirjoittaja JON »

Mitähäh? Eikös täällä pitänyt olla laumallinen merkonomeja?

Jumpe
Avatar
Lawless
Viestit: 623
Liittynyt: 15:54 21.10.2004.

Viesti Kirjoittaja Lawless »

hemuli kirjoitti: Kyllä ulkomaankaupan maksutavat ovat tulleet tutuiksi, paypalillakin on sitten muistaakseni 60 päivän rajoitus sen suhteen kuinka pitkään voit rahojasi karhuta takaisin.
Itseasiassa keskustelin Luottokunnan kanssa tuosta Paypalistä ja 60 päivästä (dispute). LK sanoi että yleinen käytäntö heillä on että myyjälle annetaan juuri tuo 60pv (2kk) aikaa toimittaa tuote, sen jälkeen LK ottaa homman hoitaakseen kunhan ovat ensin saaneet asiakkaaltaan kirjallisen reklamaation mahdollisimman monilla liitteillä varustettuna.
LK:lla on kuulemma sitten "omat konstinsa" rahojen takaisinsaamiseen, puhuivat jopa myyjän luottokortin/luottokorttien jäädyttämisestä :twisted:
Avatar
j
Viestit: 111
Liittynyt: 00:51 02.08.2005.
Paikkakunta: Sivummalla
Viesti:

Viesti Kirjoittaja j »

hemuli kirjoitti:siellä todennäköisesti hitsataan jotain Gixerin swingejä sarjassa ja satunnaiset Harrikat jää odottamaan aikaa parempaa. Kyllä niille raha kuitenkin kelpasi etukäteen.
Itse asiassa Stephen vahvisti tuon Hemulin olettamuksen eräässä puhelinkeskustelussa. Valitti mun takaharukan olevan niin työläs tehtävä ja kun on noita muita helpompia tehtävänä niin paljon...

Tosin kaverin englanti on meikäläiselle vähän hankalaa ymmärrettävää.

jussi
Avatar
PÄKÄ
Viestit: 1086
Liittynyt: 16:33 15.09.2005.
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja PÄKÄ »

hemuli kirjoitti:
Ei nimittäin hyvältä vaikuta jos yhden iltapäivän aikana ilmoittautuu jo kolme kohtalotoveria näinkin pieneltä markkina-alueelta kuin Suomi on.
Tässä se vika varmaan piileekin.....
Vastaa Viestiin