Onkos BTTR:iin menijöitä?? Jos yritettäs (taas!) mennä yhdes

Valvojat: Pertti, pressa, Chapter9

Vastaa Viestiin
Avatar
Zimi
Viestit: 225
Liittynyt: 12:22 08.11.2002.
Paikkakunta: Lieksa
Viesti:

Onkos BTTR:iin menijöitä?? Jos yritettäs (taas!) mennä yhdes

Viesti Kirjoittaja Zimi »

Juu sain järkkäiltyä duunit sille mallille, et rootsi mahdollistui.
Rootsihan on tänä vuonna Somerolla, joten olisi tarjolla pikku ajelu, ennen kuin pääsee telttaa pystyttämään.

Kattelin karttaohjelmalla muutamia eri vaihtoehtoja (vain isompia teitä pitkin, vain saadakseni noin kilometrimääriä selville), tilanne on sellanen et ajomatkaa kertyy Joensuusta n. 500km menipä sit tuota tai toista kautta (Varkaus-Mikkeli-Lahti-Somero vai Varkaus-Jyväskylä-Tampere-Somero vai Savonlinna-Mikkeli-Lahti Somero)
Tietty jos joku haluaa, niin kiertäähän voi vaikka Kilpisjärvenkautta... mut ajattelin, et siihen ei ehkä löydy suurta halukkuutta, jos sellaista reittiä ehdotan.. :twisted:

Jos joku haluaa lähteä (ja siis pystyy lähtemään töistä ja muista esteistä johtuen, vaimot/miehet EIVÄT ole este, ehkä pikku pikku hidaste vain..) kanssani ajelemaan, niin ajattelin, et vois tahdä tällit Ylämyllyn Shellille perjantai aamuksi (29.08.) vaikkapa klo 09.00, silloin olisimme hieman hiljaisemmallakin etenemistahdilla pelipaikalla alkuiltapäivästä ja saisi teltan pystyyn ennen pimeää... muistakaa, että tuolla synkässä etelässä pimeä tulee aikaisemmin kuin meillä täällä Karjalassa!

Voitais siinä hellillä katella reittiä, mikä miellyttäs, ja vedeltäs sit sitä pitkin kimpassa Somerolle.

Muistakaa myös, et jos ei ole hirvee kiire takas Karjalaan, on sunnuntaina mahdollisuus lähteä kattelemaan Alastarolle (ei pitkästi Somerolta) kiihdytyskisoja, muistaakaseni Harley drags ja taitaa olla viimenen osakilipailu. Sinne lähtee letka menemään portilta sunnuntaina klo 11.00!

Tällästä tällä erää, suapi soitella tai muuten ottaa yhteyttä, jos on tähän liittyvää asiaa tai ihan mitä muitakin asioita (seksuaalisiin onkelmiin en halua puuttua... paitsi jos kyseessä on naisen kokema puutostauti... elekee suuttuu.. vitsi, vitsi)

Zimi 8)

ps. sorry, hiljais elo chapterin tiimoilta, mut duunit ja kotona tehty remppa on vieny ajan, mut voiton puolella ollaan ja kyl täs vielä tälläkin ajokaudelle jotakin keksitään. Kävin muuten tuossa yx keskiviikko Jokiasemalla, ensimmäinen kerta tänäkesänä ku oli mahdollisuus... ei ollu muita ku paikallinen Viagra kerho... no kaffet join ja poistuin...
"May the force be with you"
Vastaa Viestiin