Hyvvee jussia kaikille!! (myös vähän muuta asiaa)

Valvojat: Pertti, pressa, Chapter9

Vastaa Viestiin
Avatar
Zimi
Viestit: 225
Liittynyt: 12:22 08.11.2002.
Paikkakunta: Lieksa
Viesti:

Hyvvee jussia kaikille!! (myös vähän muuta asiaa)

Viesti Kirjoittaja Zimi »

Hellou päivää,

hyvät juhannukset kaikille oman (ja myös muiden häptereiden jäsenille, kuulluuvat, ryökälleet, muutkin lukevan näitä miun juttuja...)!
Olekeepa immeisiksi ja elekee lähtekö vesille, ainakkaan sellasilla housuilla joissa on sepalus, eipähän jiä auki jos sattuu järvveen hojeltummaan..

Aluepalaverissa olleille tiedoksi, jäsentiedote on tulossa, mutta koska suunniteltu jäsenistön tapaaminen ei onnistunut, pers aukiset paperiduunarit oli jo varanneet mökin , lähes, koko kesäksi.. :twisted: (elekee, elekee nyt suuttuu, siis paperiduunarit, tää oli huumor mielellä laitettuna!) Katellaan jos saatas se tai joku muu paikka myöhemmällä vuokrattuu(halavalla!) ja saatais pidettyy se suunniteltu alue tapaaminen / tutustuminen.
Siis on suunnitteilla juttu, johon varsinkin UUSIA jäseniä toivotaan paikalle tuleviksi, siitä myöhemmin ku selkiytyy.

Muutoin keskiviikon tapaamispaikkana pidetään Jokiasemaa, sinne voi tulla jos ennättää/huvittaa/saa luvan poistua kotoa.. aika taisi olla viime kesänä klo 19.00 joten pidetään siitä kiinni.

Muutoin ajeluista ja muista palaverissa puhutuista jutuista tulee se luvattu paperille painettu tiedote, ku saadaan tää juhannus hoidettua pois kuleksimasta.

Edelleen olen avoin kaikille ehdotuksille joita voisimme yhdessä puuhastella, ei tartte olla sidoksissa mopoihin, meitä on paljon ja löytyy varmasti kiinnostusta (ainakin) kokeilla kaikenlaisia, uusiakin, juttuja.
Tuosta tuli mieleen, et olisko kiinnostusta, jos pidettäs rantaonki kilipailut? Sitähän voi nykyjään onkia iliman minkäänlaisia lupia. Säännöt voidaan keksiä sit jos/kun kilipailut pidetään. Palakintojakin varmaanki irtoais jostaki, jos kävis kinuamassa, ettei tarttis pelekällä kunnialla voittajan kotia lähtee..

Laittakeepa mulle tietoa milloin ootta ajatellu lähtee piäralliin, meinaan vuan, et jos suatas sellanen yhteislähtö aikaseks, isolla porukalla kommeesti perille, niinku näyttäävät jotku muutki tekevän.

Nyt eiku saunnaan ja jokunen kalja nuamariin ja sitte rilloomaan, en ajatellu männä lähellekään vettä. Hyvvee kessee kaikille.

Zimi 8)
"May the force be with you"
Vastaa Viestiin