Ehdotus aluepalaveriksi/kevätkauden avajaisiksi

Valvojat: Pertti, pressa, Chapter9

Vastaa Viestiin
Avatar
Zimi
Viestit: 225
Liittynyt: 12:22 08.11.2002.
Paikkakunta: Lieksa
Viesti:

Ehdotus aluepalaveriksi/kevätkauden avajaisiksi

Viesti Kirjoittaja Zimi »

Morjääns, kaverit,

kevättä pukkaa ja olis varmaan ajankohtaista pitää aluepalaveri, jossa voitais katella tulevaa kesää sen tapahtumia ja muuta ajankohtaista (sekä tietysti kaikkea muuta taivaan ja maan väliltä).

Tuli tuossa mieleeni ehdottaa tälläistä, jos pidettäs aluepalaveri seuraavalla periaatteella:
Bussilla Karjalasta Helsinkiin, siellä laivaan ja Tallinnaan, siellä yötä ja tarpeellisten elintarvikkeiden oston jälkeen paluu Karjalaan.
Lähtö perjantaina ja paluu sunnuntaina, lienee sopivin vaihtoehto?

Bussireittihän kulkee Nurmeksesta Lieksan kautta Joensuuhun ja siitä kutostietä etelään kyytiinottopaikkoja siinä matkanvarrella useita, eli lähes koko chapterin alue (länsireunaa lukuunottamatta, no itäisinreuna myös) tulisi katetuksi melko tarkkaan.

Hinnasta en osaa tarkemmin tässä vaiheessa sanoa, mutta uskoisin pystyväni neuvottelemaan sen sopivalle tasolle, riippuu tietysti lähtijöiden määrästä, mitä enemmän lähtijöitä sitä halvemmalla reissu onnistuu, ainakin näin normaalisti. (se mitä laivalla ja Tallinnassa menee, on jokaisen omassa päätöksessä, on sinne kuulemma mennyt taloja ja metsäpalstojakin :twisted: )

Että tällänen tuli mieleeni. Laita pikaisesti alustavaa tietoa mulle tulemaan olisitko lähdössä!! Laita sanaa kiertämään tälläisestä viestistä ja ehdotuksesta, kaikki kun eivät edelleenkään lue näitä sivuja päivittäin... :evil:

Ajankohta, se on ongelmallinen, mutta yksi vaihtoehto olisi tuo pääsiäisen aika (siinä vaan lienee ongelma päästä enää mukaan, lienee myyty jo loppuun, sekä bussit että laivat ja hotellit), tai sit huhtikuun alkupuolen viikonloput, ajokelit (toivottavasti) alkavat sit jo painaa päälle.

Nyt siis kipinkapin viestiä tulemaan miltä homma kuulostaa ja kalenteriin vapaata. Uskoisin, et noi huhtikuun kaks ekaa viikonloppua olis todennäköisimmät, tietysti jos kotona täytyy laittaa loma-anomus sisälle niin se jatkuvana :twisted:

Kevättä ja ajokelejä odotellessa, Zimi 8)
"May the force be with you"
Vastaa Viestiin