BullHead -nimimerkin taustaa

Valvojat: Pertti, pressa, Chapter3

Vastaa Viestiin
BullHead
Viestit: 2
Liittynyt: 19:42 22.04.2010.

BullHead -nimimerkin taustaa

Viesti Kirjoittaja BullHead » 21:10 28.04.2010.

Tervehdys!

Olette varmasti bonganneet uuden nimimerkin BullHead. Nimimerkin taakse kätkeytyy nimi Kari Suomalainen eli Kapa, ja minut on saatu ryhtymään Lahden alueen uudeksi Kosaksi. Toimin Chapter 3:n Lahden alueen "vastaavana" tai "pressana" (ihan miten vaan).

Nimimerkki on oodi junttiudelle. BullHead -nimen suomalaisia synonyymejä ovat mm. kusipää, v***n paskapää, helvetin juntti yms. Kyseisiä sanoja olen joutunut kuulemaan usein elämäni aikana, kun ulkopuoliset tahot ovat kritisoineet toimiani sekä tekemisiäni. Mielestäni junttius on hyve ja se edustaa sanana luonteenlujuutta sekä periksiantamattomuutta ja vahvaa uskoa omaan visioon.

Ja sitten asiaa! Onhan kaikki tietoisia, että 10.5 järjestetään Jokimaan raviradan parkkipaikalla ennakoivan ajon kurssi. Lisää tietoa: http://www.hdcf.fi/juttutupa/viewtopic.php?f=2&t=37230" onclick="window.open(this.href);return false;. Kandee muistaa, että nopeat syövät hitaat!

T: Kapa

Avatar
affe
Viestit: 1651
Liittynyt: 14:32 17.04.2002.
Paikkakunta: Ruutana
Viesti:

Re: BullHead -nimimerkin taustaa

Viesti Kirjoittaja affe » 13:50 29.04.2010.

Joo, Kapalle kovasti tervetuloa hommaan ja hienoa että Lahdessa paikallinen edustus näin säilyy. Samalla tietty isot kiitokset edeltäjälle Kosalle hyvin hoidetusta rupeamasta.
Ja mitä minä olen nyt Kapan kanssa tekemisissä ollut niin nuo nimimerkin synonyymit ei ole mieleen tulleet, oikein mukava ja rento kaveri johon uskaltaa kyllä ottaa yhteyttä :)
Joten kesän aikana vaan reippaasti ajeluille ja tutustumaan pitkään hymyilevään mieheen ketkä eivät vielä tunne :D

T: Affe
Rautis -74, Shovel -80
http://www.goodwillparty.fi

Vastaa Viestiin