Chapter 2 aluepalaveri ja iltabileet

Valvojat: Pertti, pressa, Chapter2

Vastaa Viestiin
Chapter2
Viestit: 71
Liittynyt: 17:07 21.11.2011.

Chapter 2 aluepalaveri ja iltabileet

Viesti Kirjoittaja Chapter2 » 21:07 28.02.2019.

2.3.2019 pidämme aluepalaverin Porissa Karhu MC:n tallilla. Aloitellaan iltaa klo 19; olette kaikki terve-tulleita! Uusille jäsenille on luvassa jotain pientä yllätystä, joten rohkeasti mukaan vaan ja tutustumaan tähän meidän mahtavaan porukkaan. Aluepalaverin jälkeen jatkamme Karhulla hyvän livemusiikin, kylmän juoman ja kuumien juttujen parissa.Osoite: Varpushaukantie 1, Pori.

-Ninni-

Chapter2
Viestit: 71
Liittynyt: 17:07 21.11.2011.

Re: Chapter 2 aluepalaveri ja iltabileet

Viesti Kirjoittaja Chapter2 » 00:03 04.03.2019.

Aluepalaverissa 2.3.2019 Porissa puhuttiin Superista ja miten sinne pääsee duunariksi.
Muista vuoden tapahtumista juteltiin vähän vähemmän. Chapter2:n alueella on monenlaista muutakin menoa kuin H-DCF:n juttuja.

Kesäkuun toisen viikon leluralli sydänlasten ajelutuksen yhteydessä hoidetaan taas "kotiin" eli kutsumme mukaan kaikki kynnelle kykenevät ja otamme ilolla porukkaan mukaan myös Goldwingmiehemme Repan. (Menikö nimi oikein?)

Kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna on Karhunkierros, elokuussa Yyteri Meeting ja toukokuussa Turussa sinivalkoinen lauantai.

Chapterien 1 ja 2 ajokauden avajaiset Kasnäsissa puhuttivat majoituksen puolesta. Ne kun on nyt jo myyty loppuun. Paikka on mahtava, mutta jos joku keksii isomman kekkeripaikan niin mielellään otetaan harkintaan. Syyskarkelot 2018 syksyllä Mericampingissä Merikarvialla olivat mukavat, mutta ei houkuttanut paikalle naapurichaptereista kovinkaan montaa jäsentä.

Alueellista rahaa on 1000 euroa ja se tulee alueella käytetyksi. Rahan jakaantumisesta alueelle tasaisesti käytiin keskustelua. Ideoitiin myös miten saataisiin porukkaa liikkeelle. Niin kauan kuin kyse on harrastamisesta niin mikään ei saa olla pakkopullaa. Pidetään homma edelleen niin ja jos jollain on hyvä idea mille tahansa bikerhenkiselle toiminnalle, niin peukut pystyyn vaan. Kuka vaan voi halutessaan puuhata yhteisajoja, tutustumiskohteita jne, ja mikäli toivoo siihen tukea kerholta niin rohkeasti yhteyttä vaan. Sähköpostilla tavoittaa varmimmin eli chapter2@hdcf.fi. Käytännössä tuki voi olla esim. kahvit jossain tms.

Kiitos vielä Karhu MC:lle tilojen antamisesta aluepalaverin käyttöön! Niin oli kiva tulla ja olla, ja kun vielä Jamesoniakin sai... ai jai ai...

Kiitos vielä mahtavalle messuporukalle! Todella onnistuneesti rakennettu osasto oli meillä. Vuodesta toiseen homma toimii aina yhtä hienosti ❤

Onneksi pääsee huomenna töihin lepäämään 😁

Ninni

Vastaa Viestiin