Ohjeita koronan takia

Keskustelu tapahtumista suoraan linkitettynä kalenteriin.

Valvoja: Pertti

Avatar
pressa
Viestit: 304
Liittynyt: 10:22 23.09.2002.

Ohjeita koronan takia

Viesti Kirjoittaja pressa »

Arvoisa H-DCF jäsen,

Tässä vaiheessa kauden päätösrallin valmistelut jatkuvat suunnitelmien mukaan. Eli tämän hetken tiedon mukaan päättäjäiset pidetään Sappeella 25.-27.9.2020.
Majoitusvarausten loppumaksun eräpäivä on siirretty, uusi eräpäivä on 18.9.2020.

Jos kaikesta huolimatta olemme pakotettuja perumaan tapahtuman, saa jokainen mahdolliset ennakko-/majoitusmaksut takaisin. Siinä tapauksessa Sappeelta ollaan suoraan varaajiin yhteydessä.

Ota nämä huomioon, kun tulet tapahtumaamme.

Tule ralliin vain terveenä
Tule tapahtumaamme siis vain terveenä. Osallistua ei saa, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.
Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky.

Muista turvaväli
Tapahtumissa on pyrittävä pitämään turvavälit. Suositeltu turvaväli henkilöiden välillä on 1–2 metriä, siksi vältä halaamisia, vaikka tapaat hyviä ystäviä pitkästä aikaa! Pisaratartunnan riski on herkästi tavanomaista suurempi esimerkiksi jonottaessa ruokaa ja aamupalaa. Iltapäivän kisoissa ja illan bändejä kuunnellessa muista myös pitää turvavälejä.

Pese kädet ja puhdista niitä käsihuuhteella
Pese rallissa käsiä huolellisesti runsaalla vedellä ja saippualla tai käsidesillä aina kun mahdollista. Vähintään muista desinfioida käsiäsi ennen ruokailua, WC-käynnin jälkeen sekä aina aivastamisen tai yskimisen tai niistämisen jälkeen tai kun kädet ovat näkyvästi likaiset. Kädet kuivataan huolellisesti. Jos käsienpesu ei ralliolosuhteissa ole mahdollista, käytä käsihuuhdetta. Oma käsidesi ei sivulaukussa paljon paina!

Muista yskiä oikein
Kun yskit tai aivastat, laita suun eteen kertakäyttönenäliina ja laita se heti käytön jälkeen roskikseen. Jos nenäliinaa ei ole saatavilla, suojaa suu kyynärtaipeella. Muista sen jälkeen käsihygienia.

Riskiryhmiin kuuluvien itse arvioitava osallistuuko ralliin
Jos kuulut riskiryhmiin ja osallistut tapahtumaamme, huomioi nämä turvallisuusohjeet ja arvioi itse haluatko osallistua. Rallivieraat varmasti tekevät parhaansa huomioidakseen muut osallistujat, mutta valinta on yksin sinun.
Pidetään itsestämme ja toisistamme huolta!
President
Harley-Davidson Club Finland